Прес-центр12 травня 2017, 09:05

Обдарована молодь -2017

30 квітня інститут культури і мистецтв Луганського національного університету імені Тараса Шевченка провів свій традиційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Обдарована молодь -2017» у Полтаві. 
Цьогорічний захід зібрав рекордну кількість учасників за усі роки його проведення, а саме – понад 1500 осіб. Своє мистецтво на конкурсі представили учні старших класів мистецьких і загальноосвітніх шкіл, студенти коледжів і училищ культури і мистецтв, музичних і педагогічних училищ з дев’яти областей України – Луганської, Донецької, Харківської, Полтавської, Київської, Запорізької, Львівської, Волинської, Чернігівської. Таким чином, фестиваль-конкурс «Обдарована молодь-2017» об’єднав творчу молодь від сходу до заходу. 
Кремінська районна дитяча художня школа вдруге взяла участь у цьому конкурсі. Шість учнів нашої школи відправили свої дванадцять робіт (в номінаціях – живопис, графіка та декоративно – прикладне мистецтво) для участі в конкурсі. Дипломами фестивалю-конкурсу журі відзначило Тетяну Курусь – «За кращий натюрморт» та Вікторію Пушкіну – «За оригінальність». Усі дипломанти є вихованцями Олени Акініної і навчаються у 8 - му класі Кремінської ДХШ. 
Конкурс «Обдарована молодь - 2017» знову відкрив нові яскраві зірки, серед яких і наші, кремінські, діти. Вітаємо!