Прес-центр4 грудня 2018, 16:12

Об’єднуємо зусилля влади та освіти!

4 грудня у будинку дитячої творчості відбувся семінар-нарада «Особливості провадження освітньої діяльності в сучасних умовах» для керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти району.
Участь у цій нараді, де обговорювались особливості діяльності освітньої сфери району в сучасних соціально-політичних умовах, взяли і керівники району – голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко. 
Наталя Чехута у своєму виступі надала інформацію з низки питань: особливості введення воєнного стану, покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, плани на наступний рік, децентралізація, реалізація проектів ДФРР та багато іншого. Принагідно голова РДА подякувала освітянам за працю і підкреслила, що саме виховання нового покоління українців є пріоритетом для держави. 
Далі всі бажаючі мали змогу задати питання керівництву району.
Пізніше т.в.о. начальника відділу освіти РДА Людмила Горбачова представила присутнім аналітичний огляд результатів, з якими освітня сфера закінчує 2018 рік. Мова йшла про закінчення І семестру 2018/2019 навчального року, ліцензування закладів освіти, особливості зовнішнього незалежного оцінювання, відзначення знаменних та пам’ятних дат у грудні та січні,організація зимових канікул тощо.