Прес-центр10 лютого 2021, 13:02

Олег Клименчуков взяв участь у засіданні обласної комісії з питань розрахунків за спожиті паливно – енергетичні ресурси

Олег Клименчуков взяв участь у засіданні обласної комісії з питань розрахунків за спожиті паливно – енергетичні ресурси.

10 лютого в режимі відеоконференцзв’язку  пройшло засідання  обласної комісії з питань розрахунків за спожиті паливно – енергетичні ресурси та їх ефективне використання підприємствами області. На засіданні, яке пройшло під керівництвом директора Департаменту житлово – комунального господарства обласної адміністрації Віталія Сурая, йшлось про стан розрахунків за спожиті енергоносії, стан розрахунків споживачів за надані послуги та проблемні питання діяльності в поточному опалювальному сезоні.  

Окрім керівників територій,  до участі у засіданні  комісії були запрошені керівники підприємств теплопостачання, в тому числі,  директор КП «Креміннатеплокомуненерго»  Володимир Марунін.

Голова Кремінської райдержадміністрації Олег Клименчуков доповів про ситуацією із проходженням опалювального сезону. Зокрема, він зазначив, що всіє об’єкти – споживачі послуг  КП «Креміннатеплокомуненерго»  - опалюються,  процес проходить безаварійно, передумов для  зриву  проходження опалювального сезону нема.   Це стало можливим завдяки ефективній, вчасній підготовці до опалювального періоду 2020 – 2021 року.  Задля цього Кремінською райдержадміністрацією та колективом «Креміннатеплокомуненерго»   були вжиті вичерпні заходи.  Що стосується перспектив, то у подальшому  Кремінській міській раді необхідно буде вирішувати  питання прийняття у власність громади  теплопостачального підприємства, яке наразі знаходиться у спільній власності територіальних громад Сєвєродонецького району. На цей час  комунальне підприємство «Креміннатеплокомуненерго»   забезпечує теплом виключно бюджетні установи і організації, що територіально розташовані у Кремінній.