Прес-центр5 червня 2020, 14:06

Олег Клименчуков: З кожним роком професія журналіста становиться все складнішою

Олег Клименчуков: З кожним роком професія журналіста становиться все складнішою.  

В переддень відзначеня Дня журналіста голова райдержадміністрації Олег Клименчуков, голова районної ради Володимир Прокопенко, відповідальна за підготовку інформаційних матеріалів на сайті РДА Ірина Драньова та головний редактор газети «Кремінщина» Яна Величко поспілкувались щодо можливостей співпраці в інформаційній сфері.

Користуючись нагодою, голова райдержадміністрації розповів головному редактору, а, отже, і всій читацькій аудиторії єдиного місцевого друкованого видання, про плани на найближчу перспективу, зокрема, наміри позитивно  вплинути на ситуацію із санаторієм «Озерним», забезпечення якісної  підготовки до майбутнього опалювального сезону, співпрацю із обласними комунальними закладами та інше. Матеріали бесіди будуть опубліковані у наступному номері газети.

«Я хочу подякувати колективу «Кремінщини»  за  надання жителям району об’єктивної інформації, висвітлення  різних аспектів життя  території,  в тому числі,  і що стосуються роботи органів влади. Зрозуміло, що сучасна журналістика змушена адекватно реагувати  на безліч нових викликів. Наразі кожен громадянин  має змогу отримувати різну, часто суперечливу інформацію з різних джерел. Тим більше зростає попит саме на об’єктивну,  неупереджену і цікаву подачу фактів», - поділився своїм баченням роботи журналіста Олег Клименчуков.  

Нових проєктів та наполегливості в досягенні нових висот на ниві журналістики побажали керівники району  колективу газети «Кремінщина».