Прес-центр21 березня 2018, 15:03

«Олімпійське лелеченя» набирає висоту

Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством освіти та науки вже п’ять років втілює у життя Всеукраїнські змагання «Олімпійське лелеченя». 
У навчальних закладах було проведено перший (шкільний) етап змагання та виявлені кращі команди. Саме вони вступили у боротьбу за путівку до наступного раунду на другому (районному) етапі, організованому 21 березня відділом освіти спільно із сектором молоді та спорту райдержадміністрації за підтримки районної установи «Спорт для всіх» на базі обласного фізкультурного центру «Олімп».
Після яскравої презентації команд учні змагалися в різних видах спортивних естафет: «Передача олімпійського факелу», «Кенгуру» «Перенесення м’яча на ракетці», «Баскетбол + футбол», «Олімпійське лелеченя». Боротьба за призові місця завершилася змаганнями з волейболу за олімпійською системою. 
У підсумку проведення районного етапу «лелеченяти» трете місце виборола команда школи № 3, друге місце - за командою гімназії, а переможцями стали учні школи № 1. Саме ця команда буде представляти наш район на обласних зональних змаганнях, які відбудуться 12 квітня. Щиро бажаємо «олімпійським лелеченятам» - Владиславу Запорожцю, Максиму Карпенко, Володимиру Толкачову, Єлизаветі Єжовій, Данилу Жукову, Вікторії Кіяшко, Андрію Бернадському, Дмитру Шевченку, Крістіні Сотниковій, Діані Третяковій, Євангеліні Надршиній та Ілоні Бойко - гідно представити Кремінщину на обласному етапі змагань.