Прес-центр9 липня 2018, 15:07

«Олімпійське літо» в дитячому таборі «Мрія»

На минулому тижні в дитячому оздоровчому таборі «Мрія» відбувся районний спортивно-масовий захід «Олімпійське літо», присвячений до Всеукраїнського олімпійського дня.

Керівництво та організацію проведення спортивного заходу здійснювали сектор молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації і Кремінський районний центр «Спорт для всіх», а також за підтримки Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України та обласного відділення Національного олімпійського Комітету України.

На урочисте відкриття свята завітали бронзова призерка олімпійських ігор в Сіднеї Ірина Янович, директор Кремінського районного центру «Спорт для всіх» Дмитро Шевцов, представники Луганського облвідділення (філії) КФВС МОН України та обласного відділення НОК України.

У спортивному святі взяли участь понад 120 дітей. Програма змагань включала в себе спортивні ігри та конкурси в яких учасники показали свою вправність, фізичні здібності та бажання перемогти. Проведення свята дало змогу всім хто прийняв участь підняти настрій, отримати заряд бадьорості та позитиву.

Всі  учасники спортивного свята були нагородженні дипломами, цінними призами з олімпійською символікою від Луганського відділення національного Олімпійського Комітету.

 

За інформацією Дмитра Шевцова