Прес-центр18 липня 2017, 16:07

Організацію виконання Указу Президента «Про відзначення 26 – ї річниці незалежності України» обговорили на нараді в райдержадміністрації.

Організацію виконання Указу Президента «Про відзначення 26 – ї річниці незалежності України» обговорили на нараді в райдержадміністрації.

23 та 24 серпня в Україні відзначається два державницьких свята – День Державного Прапора та День Незалежності. Цими днями по всій Україні пройдуть урочисті та просвітницькі  заходи, культурно – мистецькі, спортивні, патріотичні акції.  Зокрема, 23 серпня у Києві, інших населених пунктах, а також закордонних дипломатичних установах проводитимуться церемонії урочистого підняття Державного Прапора.

23 серпня у Кремінському районі планується проведення урочистої церемонії підняття прапора в Алеї Пам’яті Героїв України з вже традиційним для такого святкування автопробігом вулицями міста. 24 серпня, окрім урочистого зібрання та концерту на площі Красній, у районному центрі вперше пройде Кубок східної України «Богатирські ігри». 

Цим програма урочистих заходів не обмежиться – протягом тижня будуть проходити й інші заходи, зокрема, спрямовані на вшанування захисників територіальної цілісності нашої держави – учасників проведення антитерористичної операції у Луганській і Донецькій областях.

На нараді головою райдержадміністрації Наталею Чехутою надані доручення керівникам структурних підрозділів РДА відпрацювати свої напрямки для проведення загальнорайонних заходів на належному організаційному рівні.