Прес-центр10 жовтня 2017, 13:10

Осінніх призовників урочисто провели на строкову службу

Сьогодні в залі райдержадміністрації відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Із напутніми словами і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили голова районної ради Володимир Прокопенко, керівник апарату райдержадміністрації Олена Крутько, військовий комісар  Рубіжансько-Кремінського військового об’єднаного комісаріату В’ячеслав Суханов. Вони побажали юнакам богатирського здоров’я, незламності духу, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому або, за бажанням, продовжити військову службу за контрактом. 

Благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя клірик Кремінського Свято-Сергіївського чоловічого монастиря, ієромонах Іоан: «Божого благословення вам на службі у Збройних Силах України. Матір Божа захищає воїнів, а воїни захищають державу. Воїни, які жертвують своїм часом і життям задля захисту своєї Батьківщини,  завжди на особливому рахунку у Бога».   

Керівники району вручили хлопцям подарунки, а солісти районного будинку культури зробили свій внесок в урочисті проводи - виконали низку пронизливих пісень.