Прес-центр23 cічня 2020, 09:01

Особливе місце в роботі всіх гуртків та об’єднань районного будинку дитячої творчості посідає національно-патріотичне виховання засобами декоративно-вжиткової творчості.

Підтвердженням цього стала перемога вихованки БДТ Вікторії Непран у Всеукраїнському конкурсі - виставці «Люби і знай свій край». Її робота - панно «З Україною в серці!» - нещодавно повернулась з м. Київ, де перебувала на виставці в Українському державному центрі позашкільної освіти.
Вікторія Непран - одна з найкращих і найталановитіших вихованок декоративно-вжиткової студії «Чудова майстерня» під керівництвом Олени Авчиннікової. Віка навчається в 5 класі Кремінської ЗОШ №3. П’ятий рік поспіль на заняттях студії наполегливо й успішно опановує різноманітні напрями декоративно-вжиткової творчості: оригамі, канзаші, писанкарство, світфлористику. Має високий рівень майстерності в цій сфері, що підтверджується регулярною участю у конкурсах і виставках районного, обласного та Всеукраїнського рівнів. Протягом останніх років Віка є постійною переможницею районних етапів конкурсів «Новорічна композиція», «Знай і люби свій край», Інтернет - конкурсу «Різдвяна Зірочка».
Наразі найголовніший здобуток Вікторії – Диплом за зайняте ІІ місце у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Знай і люби свій край» за роботу «З Україною в серці!».
На створення масштабного панно пішло 2,5 місяці наполегливої роботи. Воно складається з 5466 квадратних модулів і виконано в техніці оригамі, яка є найулюбленішою серед вихованців студії.
Зараз витвір працьовитих рук маленької майстрині став прикрасою музею студії «Чудова майстерня».