Прес-центр22 грудня 2018, 14:12

Освітні обміни – це народжені часом інноваційні технології виховання свідомих громадян України.

Під час зустрічі виконуючого обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної ВЦА Сергія Філя та голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, яка відбулась 22 грудня, було підбито підсумки реалізації проекту «Змінимо країну разом» у 2018 році. 
Серед луганських лідерів конкурсу - Кремінська школа-гімназія, Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.
Здобутки освітніх обмінів важко переоцінити. Освітяни упевнились, що професійний обмін вийшов за межі закладів освіти чи культури та перетворився у громадську ініціативу, спрямовану на формування нової України.
Сергій Філь у своєму виступі підкреслив: «Переконаний, що ми знайдемо додаткові ресурси і збільшимо фінансування. Такі проекти дарують неперевершені почуття та спогади на вже життя, насамперед, у дітей. Це ще раз утверджує в думці, що країна рухається у вірному напрямку, навіть, у складні для східних областей часи». 
Представники кремінських шкіл, які були присутні на заході, погоджуються на сто відсотків із цим твердженням і додають: «Освітні обміни – це народжені часом інноваційні технології виховання свідомих громадян України».