Прес-центр27 червня 2018, 08:06

Освітній обмін між Луганською та Львівською областями триває

В Департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбувся відкритий захист проектів, поданих на конкурс з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями.

Участь у заході взяли два навчальних заклада нашого району – міська школа № 1 та школа-гімназія.

Міська школа № 1 представляла проект «Формуємо спільну систему цінностей в Україні», партнерами якої є Старосамбірська школа № 1 ім. Героя України Богдана Сольчаника.

Школа-гімназія захищала проект «Формуємо творчу національно свідому особистість засобами театральної педагогіки в інноваційному освітньому просторі». Партнер - середня загальоосвітня школа-ліцей с. Козьови при Львівському національному університеті імені І.Франка Сколівської районної ради.

Метою конкурсу є відбір та підтримка проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, що спрямовані на налагодження і поглиблення освітнього співробітництва, популяризацію та поширення досвіду в сфері освіти. Реалізація проектів буде проходить за кошти обласного бюджету в рамках Регіональної цільової соціальної програми «Освіта Луганщини» на 2017-2020 роки.