Прес-центр3 грудня 2018, 15:12

Першого зимового дня у Кремінському районному центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю пройшов захід «Ми разом!», присвячений Міжнародному дню захисту людей з особливими потребами.

Цього дня на базі Центру зустрілись люди з інвалідністю різного віку, щоб у невимушеній атмосфері поспілкуватися та поговорити про нагальні питання.
Студенти коледжу культури і мистецтв прикрасили зустріч чудовим концертом. Лунали пісні, караоке, виконувались танцювальні номери, флешмоб, цирковий номер, були організовані ігри. 
І діти, і дорослі були раді приходу гостей. Серед них були голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко. Посадовці прийшли з подарунками, добрими побажаннями та відкритими для діалогу в аспекті обговорення проблематики людей з обмеженими фізичними можливостями. 
Члени клубу «Художня майстерня» Кремінського територіального центру по наданню соціальних послуг вручили дітям подарунки, зроблені власними руками: в’язані шкарпетки та рукавички, а також передали солодощі від БФ «Карітас – Кремінна». 
Порадував дітей солодощами і Микола Надулічний - голова Асоціації громадських організацій осіб з інвалідністю Луганської області, який теж взяв участь у комунікації на базі Центру.