Прес-центр5 серпня 2020, 11:08

Підбиті проміжні підсумки підготовки до нового опалювального сезону

Підбиті проміжні підсумки підготовки до  нового опалювального сезону.

З метою забезпечення сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району в новому опалювальному сезоні. підприємствами, установами та організаціями розроблено  плани заходів, стан виконання яких періодично розглядається на засіданнях районного оперативного штабу.

Так, станом на початок серпня на об’єктах ЖКГ району  виконані  наступні заходи: підготовлено 49 будинків житлового фонду, проводиться  діагностика котлів та повірка приборів обліку газу в котельнях району, проводиться опресовка опалювальних котлів та  ревізія  насосних агрегатів і засувок на теплотрасах, підготовлено 2 одиниці спеціалізованої техніки для посипки доріг взимку, заготовлено 210 т протиожеледної суміші, проведено капітальні та поточні  ремонти комунальних  доріг м. Кремінна за рахунок коштів місцевого бюджету на загальну суму 1308,16 тис. грн.

Наразі рівень підготовки об’єктів ЖКГ та соціального призначення до нового опалювального сезону в цілому складає 57 %. Роботи з підготовки тривають.