Прес-центр21 червня 2018, 17:06

Підготовка до нового опалювального сезону триває

Про це йшлося під час чергового засідання районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо – зимовий період 2018 – 2019 років.

Перебіг підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до нового опалювального сезону обговорювався під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка.

Як було зазначено, наразі рівень підготовки об’єктів ЖКГ та соціального призначення до нового опалювального сезону в цілому складає 35 відсотків, на що вже витрачено близько 400 тис. грн.

За наданою від керівників підприємств ЖКГ та бюджетних установ району інформацією, станом на 20 червня поточного року проведено ряд робіт - замінено 80 м трубопроводів теплових мереж, відремонтовано насоси та димоходи котельних КП «Креміннатеплокомуненерго», проведена заміна віконних блоків в ДНЗ «Малятко» та ДНЗ «Берізка», завершується робота по заміні вікон в Кремінській ЗОШ № 3, проводиться опресовка мереж теплопостачання на теплотрасах та в житлових будинках, відремонтована запірна апаратура на теплових мережах, проводиться діагностика котлів та повірка приборів обліку газу в котельнях району, заготовлено 150 т протиожеледної суміші тощо.

Окрім цього, розпочато капітальний ремонт інфекційного відділення районної лікарні (заміна вікон, системи опалення, покрівлі) та капітально відремонтовано підлогу в рентгенологічному кабінеті хірургічного відділення. Ведуться поточні ремонтні роботи у закладах освіти та культури.

Роботи з підготовки продовжуються.