Прес-центр7 лютого 2020, 15:02

Підготовку до районного етапу Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) 7 лютого обговорили у Кремінському районному методичному кабінеті

У рамках підготовки до районного етапу Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) 7 лютого у Кремінському районному методичному кабінеті на нараду зібралися організатори зазначеної гри з 17 закладів загальної середньої освіти Кремінського району та Красноріченської ОТГ, представники відділу освіти, методичного кабінету, будинку дитячої творчості, Кремінського відділу поліції ГУНП України.
Нараду відкрила т. в. о. начальника відділу освіти Людмила Горбачова. Вона зосередила увагу присутніх на особливостях проведення гри у 2020 році, наголосила на важливості координації зусиль усіх служб, зацікавлених у належному проведенні районного етапу «Джури», та висловила сподівання, що в цьому році гра в районі відбудеться як завжди - організовано та на високому рівні.
Методист Наталія Богомолова надала роз’яснення щодо чинних нормативно-правових документів, які стосуються організації гри.
Віктор Бобровський, викладач курсу «Захист Вітчизни» Кремінської ЗОШ №2, секретар суддівської колегії районного етапу військово - патріотичної гри ознайомив присутніх із орієнтовним розподілом конкурсів для середніх та старших вікових груп роїв, з основними вимогами до кожного етапу гри, а також зупинився на партнерській взаємодії окремих служб району в проведені військово-патріотичного заходу.
Конструктивні пропозиції учасників наради будуть внесені до остаточних документів про проведення районного етапу «Джури», який заплановано на травень 2020 року.