Прес-центр3 серпня 2017, 16:08

Платники Рубіжанської ОДПІ отримали понад 5,3 тисяч адміністративних послуг.

Платники Рубіжанської ОДПІ отримали понад 5,3 тисяч адміністративних послуг

Для зручності платників податків у Рубіжанській ОДПІ функціонує  два Центри обслуговування платників (ЦОП), фахівці якого надають адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здійснюють прийом звітності та вхідної кореспонденції. На сьогодні тут можна отримати 17 видів безоплатних адміністративних послуг.

Так, протягом січня--липня 2017 року фахівцями Центрів – надано 5315 адміністративних послуги.

«Серед платників м. Рубіжне та Кремінського району є отримання картки платника податків даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За 7місяців 2017 року видано понад 2942 карток», - повідомила начальник відділу обслуговування  платників Антоніна Куценко

Також, як зазначила посадовець, фахівцями надано 552 витяги з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано таким платникам 472 книги обліку доходів і витрат, 409 підприємців отримали за вказаний період статус платників -«спрощенців».

Суб’єктам господарювання, які мають обов’язок у своїй діяльності використовувати  реєстратори розрахункових операцій, у Центрі обслуговування платників зареєстровано 76 нових РРО та 430 книг обліку розрахункових операцій.

На виконання поданих заяв видано 232 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Нагадуємо, що Центри обслуговування платників знаходиться за адресою: м Рубіжне вул. Менделєєва ,14б . та м. Кремінна, вул. Центральна,10