Прес-центр13 вересня 2018, 15:09

Пленарне засідання чергової сесії Кремінської районної ради пройшло 13 вересня.

За участі голови райдержадміністрації Наталі Чехути, заступників голови та керівників структурних підрозділів РДА сьогодні пройшло засідання чергової, 36 – ї сесії районної ради. 
Під час своєї роботи депутати розглянули близько сорока питань. Першими вони заслухали блок бюджетних питань, проекти рішень по яким озвучила начальник фінансового управління РДА Яна Вашечко. Всі запропоновані проекти були підтримані одностайно. 
Далі на сесії розглянуті і затверджені звіти по виконанню семи районних програм, зокрема, «Освіта Кремінщини», сприяння розвитку громадянського суспільства, соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО. 
На сесії прийнято дуже важливе рішення – про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінна у власність громади Красноріченскої об’єднаної територіальної громади. Присутній на сесії селищний голова Віталій Жувако запевнив депутатів, які приймали рішення про передачу, що Красноріченська громада відчуває всю повноту відповідальності за такий крок, як прийняття у власність цілої низки об’єктів соціального призначення. 
Наприкінці засідання за ініціативою 12 депутатів районної ради було розглянуто пропозицію про необхідність прийняття звернення до Президента, ВРУ та КМУ стосовно введення мораторію на підвищення ціни на енергоносії. З поправкою таке звернення було проголосоване. 
З детальною інформацією про прийняті рішення можна ознайомитись на сайті районної ради.