Прес-центр11 cічня 2019, 13:01

Погодні умови потребують мобілізації всіх наявних ресурсів.

У зв’язку із погіршенням у найближчі дні погодних умов на території району та області, у райдержадміністрації проаналізовано стан наявності та підготовки спеціалізованих служб району до ліквідації наслідків негоди на дорогах району.
Так, для подолання наслідків негоди комунально-технічні служби району мають в своєму розпорядженні 11 одиниць комунальної техніки ДП КП «Кремінна –Комунсервіс», 8 одиниць техніки філії«Кремінський райавтодор. Наразі чергують 3 аварійні бригади з 14 чол., в залишку є 330 т посипочного матеріалу із раніше заготовлених 550 - ти для посипки комунальних місцевих доріг та близько 1000 т суміші для посипки доріг державного та районного значення.
На придбання паливно-мастильних матеріалів з матеріального резерву Кремінської міської ради виділено 110 тис. грн., укладено договори з міськими заправками, по мірі необхідності техніка заправляється.
Для ліквідації наслідків негоди в грудні-січні вже використано 1,5 т палива та 220 т піщано-сольової суміші.
У сільських радах укладені договори з фермерськими господарствами та сільськогосподарськими підприємствами на виконання очищення снігових заметів та посипання доріг.
Оперативні чергові ДСНС і Національної поліції працюють цілодобово.