Прес-центр12 вересня 2018, 10:09

Позашкільна освіта – виховний потенціал нової української школи

Діти, об’єднані любов’ю до України, мають бажання розвивати свої творчі здібності, а щирі і гарячі серця дорослих людей допомагають юним і допитливим пізнати світ і себе, долучитись до прекрасного, зробити перші відкриття, здобути перші перемоги.
Розпочинати новий навчальний рік днями відкритих дверей вже стало доброю традицією для Будинку дитячої творчості.
Така форма комунікації дає змогу дітям познайомитись із роботою гуртків та в подальшому стати його відвідувачами. 
Цього року дні відкритих дверей розпочались з 11 вересня. В ході їх проведення учні шкіл мають змогу ознайомитися з усіма напрямами діяльності Будинку дитячої творчості, а саме: науково-технічним, декоративно-вжитковим, художньо-естетичним, туристсько-краєзнавчим, соціально-гуманітарним, еколого- натуралістичним, військово – патріотичним, науково – дослідницьким, спортивно – оздоровчим. Відвідувачі зможуть переглянути виставки чудових, власноруч виготовлених дитячих робіт, пройтись по сучасним навчальним кімнатам закладу.
В новому навчальному році на базі Будинку дитячої творчості відкрились нові гуртки: іграшка в скульптурно - панчішній техніці, в’язання гачком та спицями, плетіння газетною лозою, виготовлення сувенірів з різноманітних матеріалів.
Продовжують роботу гуртки орігамі, англійської мови, малювання, народної іграшки, танцювальний,автомодельний, вокальний, театральний, гаптування стрічками.
Гуртки працюють на базі БДТ, шкіл міста та району. Планується відкрити більш ніж 90 гуртків за різними напрямами позашкільної освіти.
Всіх бажаючих вступити в творчу родину креативних та талановитих гуртківців, запрошуємо на Свято першого дзвоника, яке відбудеться 15 вересня о 10 - й годині в актовій залі Будинку дитячої творчості. На вас чекають!