Прес-центр18 cічня 2018, 10:01

Пожежну безпеку в закладах освіти обговорили в райдержадміністрації

Нажаль, статистика свідчить про те, що протягом останніх років в Україні почастішали випадки пожеж у закладах з масовим перебуванням дітей. 
 Вчора голова райдержадміністрації Наталя Чехута провела нараду стосовно організації заходів реагування на надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в закладах з масовим перебуванням дітей. Перш за все, йдеться про дитячі садочки та загальноосвітні школи. 
На останньому засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС прийнято рішення включити у річний план заходів відпрацювання практичних дій з евакуації дітей в разі виникнення пожеж у дошкільних і шкільних закладах.
Під час наради Наталя Чехута доручила відділу освіти райдержадміністрації опрацювати план проведення таких навчань та провести їх за більш – менш сприятливих погодних умов.
Основною метою таких тренувань є вдосконалення підготовки колективу закладу та їх вихованців до дій за умов виникнення пожежі або будь – яких інших надзвичайних ситуацій та придбання стійких навичок поведінки в таких випадках.