Прес-центр27 квітня 2018, 15:04

Представники Кремінського району взяли участь у Форуму регіонального партнерства «Стратегія в дії».

27 квітня представники Кремінського району стали учасниками Форуму регіонального партнерства «Стратегія в дії», організатором якого виступили Агенція регіонального розвитку Луганської області при фінансовій та інституціональній підтримці ПРООН. 
На Форумі були присутні представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, вищих навчальних закладів, громадських організацій, суб’єктів туристичної діяльності.
Голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута в якості спікера взяла участь у тематичній панелі «Мандруємо Луганщиною. Розбудова туристичного потенціалу». Там вона виступила з презентацією «Розвиток регіонального туристичного ринку Кремінського району». 
Презентація Кремінського району – це інформація про види та напрямки розвитку туризму, існуючій потенціал, розбудову туристичної інфраструктури, проблеми та шляхи їх вирішення. 
Головою райдержадміністрації було зазначено, що Кремінщина вже багато років гостинно приймає на своїй території відпочиваючих. Це і сімейний відпочинок на туристичних базах, і дитячий відпочинок в оздоровчих закладах, це і релігійний напрямок, а також культурне, спортивне дозвілля, рибальство тощо.
Керівником Кремінського КП «Лісова казка» Андрієм Симоновим було презентовано базу відпочинку «Лісова поляна». 
Всім присутнім на Формі було вручені презентаційні матеріали: книги, блокноти тощо.