Прес-центр5 жовтня 2020, 09:10

Представники Кремінського відділу ДСНС проводять рейди житловим сектором

За офіційною інформацією, з 08.00 04.05.2020 до 06.00 05.10.2020 на території Луганської області виникло 50 нових пожеж. На даний час з 50 нових пожеж не ліквідовано 1 пожежу.

Питання дотримання правил пожежної безпеки продовжує бути надзвичайно актуальними для  Луганщини. Тому, навіть, у вихідні дні, фахівці Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області провели рейд житловим сектором села Стара Краснянка, що знаходиться у безпосередньої близькості до лісового масиву.

Більшість місцевих мешканців, розуміючи ситуацію, з відповідальністю віднеслись до вжиття заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на власних угіддях та прилеглій до них території, уважно слухали поради представників ДСНС, ставили  питання.

Та були й інші випадки, коли громадяни, не дотримуючись встановлених законодавством безпечних відстане від будівель та споруд, не заважаючи на присутність рятувальників продовжували спалювати сухостій з подвір’я, мотивуючи тим, що вони все контролюють. З усіма співрозмовниками  були проведені бесіди та роз’яснення вимог щодо дотримання Правил пожежної безпеки у житловому секторі, надані відповідні пам’ятки та плакати, людей було попереджено про відповідальність за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки.