Прес-центр14 серпня 2018, 17:08

При розробці проектних пропозицій акцент зроблено на комплексному підході

14 серпня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка проведена нарада, присвячена питанню більш якісної підготовки інвестиційних проектних пропозицій для конкурсного відбору проектів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

В ході проведення наради, по – перше, до присутніх були доведені  зміни, які відбулись у нормативно-правовій базі щодо проведення конкурсного відбору проектів, а по – друге, безпосереднім розробникам надані практичні рекомендації,  які були напрацьовані в ході колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму, що на минулому тижні пройшла у Кремінній.

У поточному році Кремінський район зробив акцент на комплексному  підході під час розробки проектів. Так, на конкурсний відбір ДФРР від Кремінського району подано 9 проектів на загальну суму 139,7 млн. грн., у т.ч. 4 проекти подані Кремінською міською радою на суму 21,5 млн. грн. Наразі подані проектні пропозиції доопрацьовуються кінцевими бенефіціарами.