Прес-центр27 березня 2020, 10:03

Припинення роботи ринків, стихійної торгівлі у населених пунктах району на період карантину є безумовним та запроваджено до окремого розпорядження

Припинення роботи ринків, стихійної та виїзної торгівлі, недопущення вуличної торгівлі на території населених пунктів району на період карантину є безумовним та запроваджено  до окремого розпорядження.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) введений на усій території України,  карантин подовжено до 24 квітня 2020 року.

Наряду з цим та з метою введення додаткових запобіжних заходів на території Луганської області та Кремінського району, рішеннями Регіональної комісії  з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій Луганської облдержадміністрації від 18.03.2020 № 6 та районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 18.03.2020 № 6 з 19.03.2020 року введено заборону  до окремого розпорядження на роботу  ринків, місць стихійної торгівлі та виїзної торгівлі на території району і області.

Відповідно до доручення голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації припинення роботи ринків, стихійної та виїзної торгівлі, недопущення вуличної торгівлі на території населених пунктів району на період карантину є безумовним та запроваджено  до окремого розпорядження.