Прес-центр30 серпня 2019, 12:08

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з Днем підприємця

Шановні підприємці!

Сьогодні розвиток підприємництва − це один з найважливіших факторів відновлення економіки регіону і рушійна сила її модернізації. Саме підприємництво є головним джерелом наповнюваності бюджетів усіх рівнів, створення нових робочих місць, фундаментальною основою для формування середнього класу.

У регіоні здійснюють свою діяльність понад 23 тисячі суб’єктів малого та середнього підприємництва.

В області в І півріччі 2019 року було реалізовано 7 міжнародних проектів із загальним кошторисом близько 30 млн. доларів США. У результаті чого, понад 2,5 тисячі суб’єктів малого та середнього бізнесу отримали грантову допомогу на відкриття або розширення власної справи.

Незважаючи на усі економічні і політичні ризики, проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, підприємці області забезпечили роботою понад 86 тисяч осіб.

Завдяки вашій роботі підвищується конкурентоспроможність держави. Ви створюєте більшість робочих місць, даєте можливість українцям гідно заробляти. Ви – найініціативніша верства населення. Ви створюєте робочі місця та сплачуєте податки. За вимогою часу та обставин, у тому числі, завдяки вам була відроджена армія. Ви допомагаєте вимушеним переселенцям та бачите своє місце в єдиній Україні.

Завдяки розвитку підприємницької діяльності кожна родина має стати заможною, а країна – процвітаючою.

Висловлюю велику подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність.

Бажаю миру, добра та злагоди в кожен дім, кожній сім’ї, нових трудових здобутків в ім’я розквіту та на благо України.

 

З повагою

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації               Віталій Комарницький