Прес-центр28 грудня 2019, 08:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія ГАЙДАЯ з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі Луганщини!

Дорогі земляки!

Щиросердно вітаю вас із чудовими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці зимові свята особливо шануються нашим народом. Бо так зворушливо  зібратися у родинному колі, побажати один одному усього найкращого та разом увійти у Новий, сповнений надій та мрій, рік.    

Рік, що минає, для України був доленосним. Ми обрали шлях повного перезавантаження усіх сфер життя. Це складно, інколи боляче, але вкрай необхідно, бо й надалі терпіти свавілля, безкарність влади вже було неможливо.

Довіра українців до Президента – висока, як ніколи. Тому головне – не скривдити її. Нову молоду владу чекає великий фронт дій, а разом з тим й значна відповідальність.

Я народився тут, на луганській землі, тож повернувся з щирою метою – зробити усе можливе задля відновлення гідного життя моєї малої Батьківщини. А робити треба багато.

Упевнений, що ми залучимо до області інвестиції та перетворимо її на суцільний будівельний майданчик. По-справжньому, а не на словах, будемо ремонтувати дороги та створювати робочі місця. Це амбітні цілі. Так. Але, за вашої підтримки, ми зможемо!  

Дорогі земляки!

Кожній оселі, кожній родині бажаю добробуту, щастя та порозуміння!

Нехай вам буде тепло та затишно в колі близьких вашому серцю людей! Нехай життя подарує вам якомога більше світлих та радісних днів, а всі згадані у новорічну ніч неймовірні плани та сподівання обов’язково збудуться!

Будьте щедрими душею, робіть добрі вчинки! Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень!

Нехай у Новому році запанує омріяний мир, Луганщина знову буде об’єднаною в єдиній неподільній нашій любій Україні!

Зі святами вас!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                                                  Сергій ГАЙДАЙ.