Прес-центр1 вересня 2021, 08:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня знань

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з улюбленим святом – Днем знань!

Хочу звернутися до луганських першокласників! Сьогодні вчителька відкриє вам двері у чудову країну знань, де усіх чекає багато відкриттів і звершень. Тому будьте чемними та слухняними,   гарно вчиться, щоб батьки постійно раділи вашим успіхам. Нехай кожен крок на цій дорозі буде цікавим та захоплюючим!

Взагалі 1 вересня – це свято кожного з нас. Ми завжди пам’ятатимемо шкільні та студентські роки, вірних друзів і першу любов, педагогів, які віддавали нам свої знання та турботу, вчили думати, бути добрими та порядними.  

Усім педагогам Нової української школи низький уклін за невтомну, інколи подвижницьку працю, відданість обраній справі та педагогічну майстерність. А ще зичу вдячних вихованців, щоб навіть через роки вони вітали вас із святами, а при зустрічі казали: «Дякуємо за душевну щирість».

Усім учням та студентам бажаю наполегливо опановувати науку, сучасні знання та інформаційні технології. Сьогодні в Україні модернізуються усі сфери життя, що не робилося роками. Ми будуємо передову цивілізовану країну, тому невдовзі для цього будуть потрібні ваша жага до змін, креативні ідеї, вмілі працьовиті руки та бажання жити гідно.     

Також зичу, щоб кожний навчальний заклад став територією успіху, творчості та перемог. Місцем, де освітяни та учні відчуватимуть себе комфортно, надійно та безпечно!

Бути добру!

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації            Сергій ГАЙДАЙ