Прес-центр16 листопада 2017, 09:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

На вас, шановні радійники, телевізійники та зв’язківці, покладена важлива місія – створити інформаційний щит нашої держави та не дати зневіритися тим, хто знаходиться під постійним впливом російської пропаганди.

Увесь цивілізований світ відчув масштаби інформаційної війни, хакерських атак та кібершпіонажу Росії, які стали справжньою загрозою світовому порядку. Про це одночасно заявили лідери Великобританії та Іспанії, а генсек НАТО Йенс Столтенберг звинуватив Москву у спробах розколоти Захід.

Україна, як ніхто, постраждала не тільки від збройної, але й інформаційної агресії Росії. Мирні комунікаційні технології  в руках агресора стали зброєю масового ураження.

Нами багато зроблено у сфері протидії деструктивним інформаційним впливам. Майже стовідсотково територія області покрита сигналом українських мовників. Збудовано радіотелевізійну станцію, сигнал якої сягає окупованого Луганська, у «сірій зоні» створюється  система місцевого FМ-радіомовлення.

Усвідомлюючи важливість протидії російській пропаганді та необхідність інформаційної реінтеграції тимчасово непідконтрольної території, ми створили управління стратегічних комунікацій.

Попереду ще багато спільної роботи в інформаційній сфері. Однак тільки той досягає мети, хто іде. Тому тільки вперед і тільки до перемоги! Зі святом!

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                     Юрій ГАРБУЗ