Прес-центр5 червня 2020, 13:06

Проблеми сучасних підлітків та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків обговорили учасники перегляду фільму «Перші ластівки»

Проблеми сучасних підлітків та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків обговорили учасники перегляду фільму «Перші ластівки».  

5 червня  на  базі Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшов кінопоказ  молодіжного фільму з подальшим обговоренням такої тематики як: запобігання та протидія домашньому, сексуальному насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків.  

Фільм "Перші ластівки" - це проєкт, заснований на реальних проблемах сучасних підлітків. Історія фатальної дружби в мережі та боротьби з життям, в яку дорослим страшно повірити. Молодіжний трилер «Перші ластівки» відображає без прикрас небезпеки, яким щодня піддаються мільйони підлітків у всьому світі, а батьки і не підозрюють, наскільки страшна загроза нависла над їхньою родиною.

Участь у заході взяли представники Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Кремінської РДА, Кремінського бюро безоплатної правової допомоги та громадських організацій міста.

Кінопоказ проводився в рамках комунікаційної кампанії Коаліції "Луганщина. Жінки. Мир. Безпека" за проєктом Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund «Рівність заради безпеки», що фінансується Європейським Союзом. Відповідальність за зміст матеріалу несе Коаліція «Луганщина. Жінки. Мир. Безпека». Інформація в даному матеріалі не обов’язково відображає позицію МБФ «Український Жіночий Фонд» або Європейського Союзу.

#РівністьЗарадиБезпеки #про1325просто #ЛуганщинаЖінкиМирБезпека #1325КоаліціяЛуганщина #EqualityForSecurity #UWF