Прес-центр3 серпня 2018, 08:08

Програма ЄС ERASMUS надає нові можливості для молодих підприємців

Програма  ЄС  ERASMUS надає нові можливості для молодих підприємців.  

Програма «ERASMUS для молодих підприємців» – програма професійного обміну, яка дає можливість новим підприємцям навчатися у досвідчених колег  в інших країнах-учасницях програми ЄС COSME.

Програма започаткована у 2009 році і розрахована на амбіційних новачків, які бажають набувати навичок і знань у підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасниках цієї Програми. З іншого боку, аси бізнесу теж мають користь з цієї програми, оскільки мають змогу  дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами.

Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця-господаря строком від 1 до 6 місяців.

Програма ЄС «ERASMUS для молодих підприємців» є частиною програми ЄС COSME. Вперше у  2018 році у ній можуть брати участь громадяни України.

З більш детальною інформацію про «ERASMUS для молодих підприємців» можна ознайомитись за посиланням: http://erasmusplus.org.ua/.

 

Відділ підприємництва та торгівлі Кремінської райдержадміністрації

Інформацію підготовлено за матеріалами сайту: http://loga.gov.ua/