Прес-центр11 квітня 2019, 16:04

Протягом квітня – травня у районі пройде низка святкових та інших публічних заходів.

На цьому тижні за участі голови райдержадміністрації Наталі Чехути пройшло обговорення плану загальнорайонних заходів на квітень – травень поточного року. 
В основі вироблення плану таких заходів має бути свідоме, відповідальне ставлення до історії нашої держави, вшанування героїзму українців у різні драматичні періоди цієї історії, а також національно – патріотичне виховання молоді. 
26 квітня у Кремінній пройде мітинг з нагоди відзначення 33 – ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС. До цього, в рамках місячника з благоустрою, заплановане проведення екологічно – патріотичної акції «Кремінщина – територія краси і єдності». 17 квітня районний будинок культури буде зустрічати обласний фестиваль «Луганщина – світанок України!». 
На початку травня у районному будинку культури відбудеться церемонія вшанування дипломантів дитячого районного конкурсу «Христос воскрес! Воскресне Україна!». 8 і 9 травня – в День пам’яті і примирення, а також відзначення 74 - ї річниці перемоги на нацизмом у Другій світовій війні – у районному центрі та інших населених пунктах пройдуть традиційні масові заходи: поминальна богослужбова відправа, відвідування братських могил, відвідування ветеранів, мітинги, покладання гірлянди Слави, концерти тощо. 
Як і останні роки, Кремінщина долучиться до відзначення Дня вишиванки, який цього року припадає на 16 травня, до відзначення Дня Європи. 
До кінця травня в районі пройдуть й інші заходи, проведення яких буде анонсуватись в Інтернет – ресурсах адміністрації та у місцевих ЗМІ.