Прес-центр18 квітня 2018, 11:04

Пройшло чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

18 квітня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Позняк провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні комісії було розглянуто питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати перед найманими працівниками. За статистичними даними станом на 1 квітня поточного року заборгованість із виплати заробітної плати по підприємствам району склала 1712,6 тис. грн., з яких 123,4 тис. грн. - на економічно активних підприємствах та 1589,2 тис. грн. Заборгованість припадає на підприємство-банкрут. У порівнянні з початком року заборгованість зменшилась на 115,4 тис. грн.

Під час засідання було з’ясовано, що підприємства ще зменшили заборгованість і станом на 18 квітня вона становить 1692,6 тис. грн. (на економічно активному підприємстві – 103,4 тис. грн. та 1589,2 тис. грн. по підприємству – банкруту).

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення та надані протокольні доручення.

Питання заборгованості із виплати заробітної плати знаходитися на постійному контролі першого заступника голови райдержадміністрації.