Прес-центр15 червня 2017, 16:06

Пройшло засідання чергової, двадцятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання

15 червня пройшло засідання чергової, двадцятої сесії Кремінської районної ради сьомого скликання, в якому взяли участь 25 депутатів, перший заступник голови Кремінської РДА Роман Мар’ясов, керівники структурних підрозділів РДА та комунальних установ, представники ЗМІ та інші. 
До порядку денного сесійного засідання було внесено 30 питань. Так, депутати заслухали хід виконання за 2016 рік низки районних програм, в т. ч. цільової програми розвитку екологічної мережі, комплексної програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями, комплексної програми підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції внутрішньо переміщених осіб. 
На цьому пленарному засіданні були прийняті і нові програми, серед них – програма сприяння розвитку громадянського суспільства на 2017 – 2020 роки, регіональна цільова програма запобігання та лікування серцево – судинних захворювань. 
На сесії затверджено звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року та внесено зміни у головний бюджетний документ вже поточного року. 
Далі кремінські депутати одностайно підтримали рішення своїх сватівських колег стосовно необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення і впровадження в Україні ринку землі. 
Окрім цього, на сесії районної ради було прийняті рішення про призначення Олени Звягіної директором районного будинку культури, а з директором районного центру «Спорт для всіх» Дмитром Шевцовим переукладено контакт на наступний термін.