Прес-центр24 cічня 2018, 16:01

Пройшло засідання робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та органів місцевого самоврядування з розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів

24 січня за участі голови райдержадміністрації Наталі Чехути пройшло засідання робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та органів місцевого самоврядування з розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів Кремінського району. На засіданні розглянуто стан погашення заборгованості заробітної плати та сплати податків підприємствами району. 
 Станом на 24.01.2018 р. заборгованість з виплати заробітної плати на «Кремінна -комунсервіс» і ТОВ «РТС» повністю погашена. Санаторій «Озерний» виплатив 2 тис. грн., заборгованості, залишок складає – 18,3 тис. грн. Загальна сума невиплаченої заробітної плати становить 1, 607 млн. грн. 
Наступне, про йшла мова на нараді, - це погашення заборгованості до Пенсійного фонду за минулі періоди. Станом на 01.01.2018 року по району сума боргу становить 5801,1 тис. грн., у тому числі, по сплаті страхових внесків – 4963,6 тис. грн., по відшкодуванню сум на доставку та виплату пільгових пенсій – 837,5 тис. грн. Отже, питання дуже вагоме. 
До повторного розгляду цих двох питань вирішили повернутись 7 лютого, де на такому ж засіданні будуть заслухані керівники підприємств, які допустили заборгованості, стосовно вжитих заходів реагування.