Прес-центр8 листопада 2017, 18:11

Ремонт доріг - на часі

За результатами обстеження стану автомобільних доріг Кремінського району, райдержадміністрація звернулась до обласної влади з проханням про виділення коштів на капітальний ремонт покриття автодоріг, що пролягають через Кремінський район. Перш за все, мова йде про дороги Петрівське – Голубівка – Новоастрахань, Сватово – Лиман, яка проходить через с. Невське, Нововодяне та дорогу Сватово – Красноріченське.
Раніше спеціалістами райдержадміністрації спільно з представниками філії «Кремінський райавтодор» було здійснено комісійне обстеження вищевказаних транспортних шляхів та зроблена приблизна оцінка вартості робіт. Так, для ремонту автодороги О130505 необхідні кошти у сумі 66 млн. грн., О131304 - 20 млн. грн. та О131306 - 29 млн. грн.
Комісією було встановлено, що стан покриття автомобільних доріг у Кремінському районі знаходиться у вкрай незадовільному та аварійному стані. Асфальтне покриття практично відсутнє. Такий стан доріг призводить до того, що транспортні засоби змушені їхати по узбіччю, де у цей час можуть знаходитись пішоходи, або виїжджають на смугу зустрічного руху, що може призвести до дорожньо-транспортних пригод. Зараз дорога в такому стані, що стає небезпечною для життя людей. Тому перевізники відмовляються здійснювати перевезення пасажирів. Жителі району не мають можливості доїжджати до місця праці, навчання, лікарні та інших життєво важливих об'єктів.