Прес-центр22 cічня 2018, 09:01

Розвиток фізкультури і спорту в районі розглянули в райдержадміністрації

За участі голови Кремінської районної державної адміністрації Наталі Чехути відбулась нарада з керівниками спортивних закладів та інших спортивних організацій і установ з питань розвитку фізичної культури та спорту у Кремінському районі.
Щоб з’ясувати пріоритети на наступний рік, на нараді були підведені підсумки роботи за 2017 - й.
Необхідно відзначити, що спортивне сьогодення Кремінщини вже славиться сталим розвитком шістьох пріоритетних видів спорту, а в перспективі планується поповнити надбання ще й сумо. Плідна співпраця Кремінського району з UNICEF розширює свої межі і не обмежується проектами змагань «UNICEF-футбол» і «UNICEF-волейбол». У 2018 році у м. Кремінна планується проведення змагання «UNICEF-настільний теніс» та семінару-практикуму «Спорт заради розвитку».
Особлива увага була приділена розвитку матеріально-технічної бази, залученню професійних фахівців та впровадженню новітніх методів фізичної культури. Фахівці своєї справи наголосили на важливості розвитку фізичної культури та спорту у сільській місцевості, у мікрорайонах міста та Красноріченської громади. 
 Всі учасники зустрічі висловились за подальшу співпрацю із сектором молоді та спорту райдержадміністрації, а всі питання вирішили обговорювати на таких ось нарадах не рідше разу у квартал.