Прес-центр14 cічня 2021, 12:01

Сергій Гайдай передав кремінським рятувальникам нове обладнання

Сергій Гайдай передав кремінським рятувальникам нове обладнання.

14 січня  Кремінський  підрозділ ДСНС України відвідали голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, голова Кремінської РДА Олег Клименчуков, заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Луганській області Сергій Поляков.

Сьогодні   рятувальники Кремінської ДПРЧ – 21  отримали вкрай необхідне нове обладнання -  п’ять портативних та дві автомобільні   радіостанції, генератор, мотопомпу, вогнегасники (6 штук), пожежні рукави та  ємності для води.

В рамках виконання районної  цільової програми розвитку цивільного захисту Кремінського району на 2018 – 2021 роки кошти були виділені із спеціального фонду районного бюджету.

«Користуючись нагодою, я хочу подякувати кремінським рятувальникам за   мужність і високий професіоналізм під час виконання покладених на них завдань.  Вітаючи  вас з новорічними святами, хочу побажати у 2021 році зменшення кількості надзвичайних ситуацій, до ліквідації яких ви залучаєтесь», - сказав Сергій Гайдай.

В свою чергу Олег Клименчуков  відзначив, що завдяки ефективній співпраці районної і обласної влади зроблені вагомі кроки у матеріально – технічному забезпеченні Кремінського підрозділу ДСНС, що дає можливість вчасно і адекватно реагувати на різні виклики.

Далі посадовці  оглянули частину та обговорили подальші кроки щодо її модернізації.