Прес-центр9 листопада 2018, 08:11

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Кремінщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!
Культура — найважливіша складова нашого життя.Саме завдяки культурі наш народ зберіг свою духовність та самобутність.Ви даруєте людям радість, наповнюєте душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець свого народу. Ви дійсно надихаєте нашу Кремінщину своєю творчістю, теплом, красою. Ті свята, до яких вже так звикли креміняни, Ви влаштовуєте з великою любов’ю, вкладаєте у них душу та постійно вдосконалюєте. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво нашого краю не тільки на Луганщині, а і за її межами.
Нехай Ваша праця буде завжди потрібною та корисною, успіхи – вагомими та переконливими, а кожен крок буде спрямований на благо рідного краю! Нехай мистецтво дарує надію та силу, стає ще одним надміцним форпостом на захисті суверенітету нашої держави, основою мирного та щасливого життя.
Бажаємо усім, хто пов’язав своє життя з діяльністю у сфері культури, професійного або аматорського мистецтва,міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, мистецьких злетів та невичерпного творчого натхнення під мирним небом України!

З глибокою повагою

Голова райдержадміністрації Н. ЧЕХУТА

Голова райради В. ПРОКОПЕНКО