Прес-центр26 квітня 2019, 08:04

Шановні жителі Кремінщини!

Сьогодні минає тридцять три роки від тієї весняної ночі, коли відбулася страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя, адже це – одне з найбільш болючих випробувань, що випали на долю українського народу.
Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною свого здоров’я і свого життя врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню. Низько схиляємо голову перед усіма, хто віддав своє життя, виконавши обов`язок перед рідною землею. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати життя!
Тож, шановні ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи, прийміть нашу сердечну вдячність за Ваш самовідданий подвиг і патріотизм! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, оптимізму, миру, добробуту та благополуччя!

Голова райдержадміністрації Н. ЧЕХУТА

Голова райради В. ПРОКОПЕНКО