Прес-центр23 серпня 2019, 09:08

Шановні жителі Кремінщини та гості району!

Шановні жителі Кремінщини та гості району!

Прийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!
Відзначення цих дат – данина поваги багатьом поколінням українців, які ціною величезних зусиль і жертв завоювали свободу нашої держави.
Незважаючи на тяжкий шлях до спільної мети, українці зберегли свою самобутність, мову та прагнення до свободи. Особливо важливо це усвідомлювати сьогодні, коли наші військові відстоюють та захищають державні кордони. Ми віримо, що єдність українського народу допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та територіальну цілісність України. Ми розуміємо всю повноту відповідальності за власну долю, за подальший розвиток держави і майбутнє наступних поколінь.
То ж бажаємо усім міцного здоров'я, довгих щасливих років життя, миру, спокою, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні! 
Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього заради наших дітей, заради процвітання незалежної України! Слава Україні!

З глибокою повагою

В. о. голови райдержадміністрації Володимир ПОЗНЯК