Прес-центр5 лютого 2019, 14:02

Ще з однією громадською організацією району укладено угоду про співробітництво

Ще з однією громадською організацією району укладено угоду про співробітництво.

5 лютого в райдержадміністрації пройшла зустріч керівництва району із активом Кремінської шахтарської районної ветеранської організації.

В ході зустрічі голова РДА Наталя Чехута подякувала  ветеранам – шахтарям за громадську активність, небайдужість до проблем як місцевого, так і загальнодержавного значення. «Зі свого боку ми гарантуємо подальше співробітництво, допомогу в межах компетенції у вирішенні порушених ветеранами проблем. Наразі проходить реєстрацію розпорядження про оголошення конкурсу для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням з районного бюджету.  Я пропоную вам розглянути можливість долучитись до участі у конкурсі, підготувавши відповідну програму чи заходи», - відзначила Наталя Чехута.

Як і протягом декількох останніх років,  з районної організацією ветеранів – шахтарів було підписано Меморандум про співробітництво. Підписи під документом поставили голова адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, керівник громадської організації Володимир Підстепний.

Органи влади спільно із громадським об’єднанням зобов’язуються працювати у питаннях, що стосуються всебічного захисту прав і інтересів ветеранів шахтарської праці, реалізації заходів національно – патріотичного спрямування тощо.