Прес-центр11 лютого 2019, 17:02

Шість кремінських боксерів стали чемпіонами області.

Вихованці відділення боксу Кремінської дитячо-юнацької спортивної школи продовжують заявляти про себе на змаганнях обласного та регіонального рівнів. Не став виключенням чемпіонат Луганської області з боксу, який відбувся 8-9 лютого у м. Сєвєродонецьк, де наші боксери завоювали 12 медалей: 6 золотих, 2 срібних та 4 бронзових.
Отже, бронзовими призерами змагань стали Данило Соколов (вагова категорія 40 кг, ЗОШ І-ІІІ ст.№2), Данило Зіновий (в/к 44,5 кг, школа-гімназія), Дмитро Карпенко (в/к 44,5 кг, школа-гімназія), Ярослав Пруденко (в/к 46 кг, школа-гімназія).
Успішно подолали своїх суперників за вихід у фінал, але зупинилися за крок від чемпіонства учні ЗОШ №1 м. Кремінна Микита Акименко (в/к 46 кг), та Дмитро Ковальов (в/к 48 кг).
Непереможними, а, отже, найсильнішими у Луганській області стали: Богдан Копилець (в/к 41,5 кг; ЗОШ І-ІІІ ст.№2), Руслан Капінос (в/к 44,5; школа-гімназія), Владислав Давиденко (в/к 62 кг; ЗОШІ-ІІІ ст.№4), Владислав Новіков (в/к 66 кг; школа-гімназія), Альберт Савченко (в/к 64 кг; школа-гімназія) та Микола Коваленко (в/к 69 кг; професійний ліцей).
Вихованці відділення боксу завдячують за гарну підготовку та успішний виступ на змаганнях своїм тренерам Андрію Алєксєєву та Дмитру Новікову. Участь у змаганнях стала реальністю за сприяння відділу освіти райдержадміністрації та Федерації боксу Кремінського району.
Вітаємо наших боксерів та їх батьків і тренерів з успішним виступом на обласних змаганнях. Бажаємо подальших переможних поєдинків та нових вдалих виступів на всеукраїнському рівні!

За інформацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації.
Фото: управління молоді і спорту Луганської облдержадміністрації