Прес-центр7 лютого 2019, 14:02

Соціальних працівників навчали фахівці ДСНС

Зважаючи на нестабільні погодні умови голова райдержадміністрації надала доручення керівнику Кремінського територіального центру по наданню соціальних послуг активізувати роботу з самотніми людьми похилого віку, особами з інвалідністю та іншими громадянами, які знаходяться в складних життєвих обставинах. 
Самі ці члени нашого суспільства в першу чергу можуть стати заручниками ситуацій, пов’язаних із непогодою. Вчасно не отримана допомога може коштувати їм життя і здоров’я. 
У зв’язку із цим на нарадах в терцентрі, що відбуваються щосереди, соціальних працівників відповідним навичкам навчають фахівці ДСНС та охорони здоров’я. На конкретних прикладах розбирається, як поводитись в надзвичайних ситуаціях, як вжити дієвих заходів щодо своєчасного виявлення громадян, які не мають житла або мешкають в непридатних до холодної пори року умовах тощо. 
Зокрема, 6 лютого таке навчання соціальних працівників провели Олег Назарько, лейтенант служби цивільного захисту, та Володимир Жиріль, майор служби цивільного захисту.