Прес-центр15 березня 2019, 16:03

Сьогодні на базі обласного фізкультурного центру «Олімп» відбувся районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

У змаганнях брали участь 5 команд закладів освіти міста. На свято завітали почесні гості - триразова олімпійська чеспіонка, віце-президент Федерації легкої атлетики Луганської області Ольга Бризгіна, учасниця Олімпійських ігор, майстер спорту міжнародного класу Ніна Моргунова-Біла, голова Луганського обласного комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, голова обласного відділення НОК України Віктор Острєцов, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Кузьменко та директор КУ «Спорт для всіх» Дмитро Шевцов.
Захід був організований зусиллями Національного Олімпійського комітету Укаїни спільно з Міністерством освіти і науки України, Луганським відділенням НОК, сектором молоді та спорту і відділом освіти Кремінської райдержадміністрації.
Перед початком змагань, від імені усіх учасників, олімпійську клятву склала учениця 9А класу ЗОШ №1 Ілона Бойко.
Команди юних спортсменів показували майстерність в різноманітних конкурсах і естафетах - презентація, вікторина, 5 естафет та волейбол.
За підсумками змагань рейтинг команд-учасниць мав наступний вигляд:
І місце – команда загальноосвітньої школи №2 (вчитель фізкультури В. Бобровський)
ІІ місце - команда загальноосвітньої школи №1 (вчитель фізкультури А. Фесенко)
ІІІ місце - команда загальноосвітньої школи №3 (вчитель фізкультури К. Мартинеко)
ІV місце - команда загальноосвітньої школи №4
V місце – команда школи гімназії
Команду Кремінського району на обласному етапі змагань, який відбудеться 22 березня, представлятиме команда ЗОШ №2. 
Склад команди: Віктор Фортеленко, Артем Назарко, Влад Верещак, Вадим Кузьменко, Микита Седлий, Данил Коломийцев, Валерія Максимюк, Влада Кременчуцька, Сюзанна Зеленська, Марина Осипенко, Анастасія Токар, Єлизавета Чернишова.
Команди-призери та вчителі, які підготовили команду-переможницю та команди призерів отримали грамоти від сектору молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації.