Прес-центр22 липня 2017, 15:07

Сьогодні на малій батьківщині поховали бійця 92 – ї бригади.

Тридцятичотирьохрічний кремінянин Віктор Чорнобай пішов  захищати Батьківщину у лютому цього року і до останнього моменту  був бійцем 92 – ї окремої механізованої бригади ЗСУ. На день  народження – 20 липня – він вступив у свій останній бій із ворогом, для якого не існує жодного поняття, навіть, такого як перемир’я. Віктор загинув в районі Красногорівки Донецької області під час бойового зіткнення з ворожою ДРГ. Він  встигнув  врятувати одного з бійців, закривши його собою.

22 липня Віктора ховали на міському цвинтарі. В ході траурної церемонії  голова райдержадміністрації Наталя Чехута сказала: «Сьогодні Кремінщина ховає свого четвертого сина, який загинув у зоні проведення АТО. Віктор Чорнобай віддав своє життя за кожного з нас, за мир на своїй малій батьківщині, за мир на Україні. Пам’ятаймо про це кожного дня!». Голова райдержадміністрації висловила співчуття родині загиблого Героя  та запевнила в тому, що органи влади будуть допомагати їм у вирішенні  будь – яких питань.  

«Ваш син прийняв рішення захищати Батьківщину. Він жив як Герой і загинув як Герой!» - сказав військовий комісар  Рубіжансько – Кремінського ОВК полковник В’ячеслав Суханов, звертаючись до рідних Віктора.

Під  автоматні черги  та рядки Державного  Гімну України «Душу й тіло ми положим за нашу свободу…» АТОвець Віктор Чорнобай знайшов свій останній спочинок у рідній, кремінській землі.  

Вічна і світла пам'ять… .