Прес-центр18 жовтня 2018, 14:10

Сьогодні на позачерговій сесії районної ради затвердили нові тарифи на теплову енергію.

Підняття тарифів на теплову енергію стосувалось двох підприємств, які надають теплопостачальні послуги в районі – КП «Креміннатеплокомуненерго» та ПП «Рубіжанський залізобетон».
Напередодні засідання заяви від цих підприємств та матеріали щодо розрахунку вартості тарифу на теплову енергію були розглянуті депутатською комісією. 
Депутатський корпус, хоч і не одностайно, але затвердив відповідні тарифи.
Так, для КП «Креміннатеплокомуненерго» затвердили тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання наступним чином. Для потреб населення із рентабельністю 0 % тариф на послугу опалення становитиме 52,36 грн./ кв. м. або 1830,29 грн./Гкал. Для потреб бюджетних установ – 2446,15 грн./Гкал. з рентабельністю 15 % та 2552,5 грн./Гкал. і 20 % рентабельності для потреб інших споживачів.
Щодо ПП «Рубіжанський залізобетон», то депутати погодили тариф на теплову енергію для бюджетних установ вироблену з використанням альтернативних джерел, згідно наданого розрахунку на рівні 1804,68 грн./Гкал. та 2005,2 грн./Гкал. при рентабельності 1 % з використанням природного газу.
Всього ж на порядку денному сесії районної ради стояло 18 питань. З усіма іншими депутатськими рішеннями можна ознайомитись на сайті районної ради.