Прес-центр11 липня 2017, 15:07

Сьогодні Наталя Чехута відвідала Красноріченську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та дитячий садок «Пролісок»

У Кремінському районі знаходиться 19 загальноосвітніх навчальних закладів, 8 дитячих та 2 позашкільні. В плані підготовки до майбутнього навчального року на цей час у школах та садочках майже завершено косметичні ремонти. Натомість, тривають капітальні ремонтні роботи. З ходом саме таких робіт знайомиться голова райдержадміністрації Наталя Чехута під час робочих виїзних нарад, що проходять на цьому тижні. 
 Зокрема, сьогодні Наталя Чехута відвідала Красноріченську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та дитячий садок «Пролісок». 
У школі на цей час розпочато капітальний ремонт спортивної зали, на який були виділені кошти з районного бюджету у сумі 459,051 тис. грн. Також готується проектна документація на реконструкцію даху. В рамках реалізації Надзвичайної кредитної програми розпочато процедуру тендерних закупівель по капітальному ремонту (заміні) віконних блоків та дверей. 
 Пізніше поспілкувавшись із колективом дитячого садку «Пролісок» та оглянувши територію й приміщення закладу, голова РДА засвідчила його готовність до прийняття дітей по завершенню місячних канікул 17 липня.