Прес-центр29 травня 2017, 17:05

Сьогодні у Красноріченській школі відкрився новий спортивний майданчик.

29 травня у Красноріченській загальноосвітній школі пройшов святковий захід, приурочений до завершення доброї справи – встановлення нового спортивного майданчику у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!».
Для того, щоб дана подія стала можливою, згаданий навчальний заклад Кремінського району взяв участь у Всеукраїнському конкурсі для загальноосвітніх шкіл на встановлення спортивних майданчиків, оголошений благодійним фондом Віталія та Володимира Кличків. 
 Однією із вимог до учасників конкурсу, а їх було більше семи тисяч, була необхідність відобразити в заявці спортивне життя школи. Скоріш за все, подані красноріченцями матеріали справили враження на журі, тому вони стали одними з десяти переможців проекту «Клич друзів – граймо разом!» у цьому році. 
 На шкільне свято завітали гості – представники благодійного фонду, а також представники районної та місцевої влади, зокрема, голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко. Голова райдержадміністрації повідомила, що у Красноріченській ЗОШ заплановане встановлення футбольного поля – відповідний проект підготовлено районною держадміністрацією та подано до Фонду регіонального розвитку. 
Відкриття майданчику співпало з початком роботи пришкільного табору, а, взагалі – то, такий об’єкт надзвичайно корисний і затребуваний протягом цілого навчального року.