Прес-центр5 жовтня 2018, 15:10

Сьогодні у районному будинку культури освітяни Кремінщини приймали вітання в переддень відзначення професійного свята.

В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко, колективи навчальних закладів району, численні гості, громадськість.
За традицією керівники району привітали освітян та нагородили кращих Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради. Цього року ними були відзначені інструктор з фізичної культури дитячого садочку «Катруся»» Лілія Назарько, вчитель початкових класів міської школи № 2 Світлана Перекотій, інструктор з фізичної культури дитячого садочку «Ластівка» Любов Пічугіна.
Взагалі - то церемонія нагородження була тривалою - педагогам Кремінщини є чим пишатись! На сцені були вручені грамоти і подяки від численних організацій та установ – Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, Луганської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Луганського обласного відділення національного олімпійського комітету, відділу освіти та сектору молоді та спорту райдержадміністрації.
Після урочистої частини музичні вітання освітянам подарували аматори районного будинку культури.