Прес-центр25 cічня 2019, 14:01

Сьогодні урочисто відкрив двері для нових мешканців багатоквартирний будинок по вул. Шевченка міста Кремінна.

На церемонію офіційного відкриття прибули народний депутат Віталій Курило, заступники голови облдержадміністрації Юрій Клименко та Ольга Лішик, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко та майбутні мешканці.
«Будинок був придбаний за кошти обласного бюджету для інституту фізичної культури Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Він має 16 квартир, в яких мешкають викладачі ВИШу зі статусом ВПО. Завдяки злагодженій роботі та цілеспрямованості ми отримали спільний результат» - зазначив у своєму виступі Юрій Клименко.
Наталя Чехута приєдналась до всіх вітань та зауважила, що Кремінщина вважає працівників інституту кремінянами, а, отже, роздяляє спільну радість від того, що люди отримали комфортні умови для проживання. 
Перед тим, як урочисто перерізати стрічку та оглянути будинок, настоятель Свято-Вознесенського храму с. Красноріченське отець Зіновій провів обряд освячення дому та передав його мешканцям ікону.